To gutter som mediterer
  Hvem er vi?  Foto av Sebastian M Kvaleng 


  Fredrik Fernando Austad og Kasper Kristoffersen er guttene bak To gutter som mediterer - et felleskap hvor vi kommer sammen for å lære, vokse og inspirere av hverandre.

  Meditasjon og mindfulness har lenge vært og er fortsatt viktige verktøy for oss begge. Vi vil gå så langt som å si at det har blitt en egen livsstil - en livsstil som har formet livene våre radikalt de siste årene. Reisen startet med nysgjerrighet og interesse, og vokste til daglig utøvelse av holistiske praksiser. Vi er på langt nær utlærte, men ønsker å dele på veien. Målet er å lære mer om oss selv og bli tryggere i våre egne tanker, følelser og væren.

  Meditasjon som praksis er på ingen måte noe nytt og har blitt tatt i bruk i tusenvis av år. Vi ønsker å avmystifisere og ufarliggjøre bruken av mindfulness i hverdagen, som nå også flere aktuelle studier konkluderer med at kan ha en positiv effekt på både kropp og psyke.
  Dette gjelder både i hverdagen og i jobb.

  Vi ønsker mer mindfulness til bruk i det daglige, i både de gode og de utfordrende øyeblikkene.

  Med mindfulness og verktøy for livsmestring har vi selv opplevd en positiv utvikling av både indre og ytre liv.

  Nå ønsker vi å videreformidle dette til flere!


   ︎ Ønsker du å jobbe med oss? Ta kontakt på hei@togutter.no 


  Fredrik Fernando Austad
  er utdannet og sertifisert Holosomatic Breath terapaut fra InnerCamp, The CMA og The International Breathwork Foundation. Fredrik erfaring som meditasjonsguide og coach for både privatpersoner og bedrifter. I 2022 var han med på å starte den holistiske festivalen Vækst. Fredrik har holdt workshops og retreats om mindfulness og indre arbeid, og flere ganger vært i media for å prate om holistisk helse.

  Kasper Kristoffersen har en bachelor i psykologi og er erfaren i arbeid med mennesker. Han har fem års trening i mindfulness og meditasjon fra Vipassana-tradisjonen, i tillegg til flere års lære av en erfaren meditasjonslærer. I 2020 var han med å starte PustUka i Tromsø, og i 2022 var han med på å grunnlegge den holistiske festivalen Vækst. Kasper har erfaring som meditasjonsguide og foredragsholder.  Vår logo er laget av Even Suseg i Also Known As.


  © To gutter som mediterer
  Ta et dypt pust før du fortsetter dagen.